Nieuwe website alweer geüpdated


Website

7 mei 2017 @ 11:11

188 woorden

Nú alweer een nieuwe website?! Jawel! En wel hierom…

Het is eigenlijk iets wat ik stiekem al wist: Zwarte tekst op wit leest gewoon beter. Tóch wilde ik tegen de trend van bleke website ingaan en een donkere website bouwen.

Echter het duurde korter dan een dag voordat ik me realiseerde: Hier ben ik niet blij mee. En tijdens het lezen van Ogilvy On Advertising, waarin dit stukje kennis over zwarte tekst op wit nog eens werd herhaald,  viel het kwartje.

Het moet overnieuw.

Systeemdenken

Dus bij deze; een gloedje nieuwe website. Stiekem was er nóg een versie tussen deze en de donkere variant van een paar dagen geleden. Het was even zoeken naar de juiste insteek, die is nu gevonden: Systeemdenken.

Systeemdenken wil zeggen: Je bouwt een set onderdelen waarmee je allerlei combinaties kunt maken. Het is één van mijn favoriete werkwijzen, mijn eigen logo is ook zo ontstaan.

Een sterke invloed komt van de website van Vitsœ. De cleane, modernistische look gaat perfect samen met een content-rijke website zoals deze.

Kom je foutjes tegen? Bugs? Of gewoon onhandige dingen? Laat het me weten alsjeblieft.

Reageren

Wil je reageren? Heb je vragen, aanvullingen, opmerkingen of misschien een (schrijf)foutje gezien? Alle (constructieve) reacties zijn welkom via Twitter: @SFvdB.